O femeie divorţată s-a căsătorit cu un covor. "Când copiii mei dorm, stau cu el în pat"

O femeie divorţată s-a căsătorit cu un covor. "Când copiii mei dorm, stau cu el în pat" © Foto simbol Pixabay

Nu este primul caz bizar, dar de departe, cu siguranţă unul dintre cele mai interesante. O femeie divorţată şi cu copii a decis să se căsătorească cu un covor. A şi făcut-o, sub privirile familiei şi ale prietenilor.

O femeie divorţată, care nu a dorit să mai încerce o nouă poveste de dragoste cu un bărbat, s-a căsătorit cu un... covor. La ceremonie, Bekki Cocks, originară din Marea Britanie, a purtat chiar şi rochia de mireasă tradiţională. Cu zâmbetul pe buze, Bekki Cocks i-a jurat iubire eternă partenerul ei, covorul.

Povestea lui Bekki Cocks şi a partenerul ei a început în urmă cu un an, după ce l-a achiziţionat. Încă din prima clipă le-a spus apropiaţilor că îl iubeşte şi, uşor-uşor, cu trecerea timpului, lucrurile au devenit serioase.

„L-am cumpărat pe Mat acum un an și le-am spus tuturor despre cât de mult îl iubesc, de atunci”, a declarat Bekki Cocks, potrivit Daily Star.

Prietenii ei obişnuiau să glumească şi să o întrebe de ce nu se căsătoreşte cu covorul, dacă tot dragostea e atât de mare. După o bună perioadă în care l-a curăţat de câteva ori pe zi şi s-a asigurat că arată mereu ireproşabil, Bekki Cocks a ajuns la concluzia că nu ar fi rău să facă o nuntă. 

„Am petrecut atât de mult timp îngrijindu-l și curățându-l de câteva ori pe zi și asigurându-mă că arată mereu foarte bine”, a mai precizat aceasta.

Acum, Bekki Cocks se declară "puţin obsedată de el". Noaptea, după ce-şi adoarme copiii, pune covorul lângă ea, în pat, şi îi împărtăşeşte gândurile... intime.

„Nu pot sta fără el acum. Sunt puțin obsedată de el. Când copiii mei dorm, stau cu el în pat și îi împărtășesc cele mai intime gânduri”, a încheiat aceasta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro