O femeie și-a omorât cu sânge rece copiii, apoi și-a înjunghiat bunicul. Ce a urmat după este halucinant

O femeie și-a omorât cu sânge rece copiii, apoi și-a înjunghiat bunicul. Ce a urmat după este halucinant © Pixabay

O mamă și-a ucis cei doi copii și și-a înjunghiat bunicul fără nicio urmă de milă. Fapta la care a recurs apoi femeia este absolut șocantă.

O femeie în vârstă de doar 20 de ani și-a omorât copii și și-a înjunghiat propriul bunic, după care a încercat să se sinucidă, aruncându-se în gol de la etajul 11, potrivit tn.com.ar.

Scenele de groază s-au petrecut în joi, în Chicago, Statele Unite ale Americii când Aleah Newell l-a înjunghiat mai întâi pe bătrânul în vârstă de 70 de ani. Despre acesta se spune că ar fi bunicul ei. Femeia nu s-a oprit aici și și-a continuat planul diabolic omorându-și cei doi copii: Amir și Jontavious. Micuții aveau vârste cuprinse între 7 luni și 2 ani. Aceștia nu au avut nicio șansă de scăpare din mâinile mamei lor criminale.

Modul în care femeia și-a ucis copiii a îngrozit întreaga lume. Aleah Newell l-a înecat pe unul dintre aceștia în cadă, iar pe celălalt la aruncat de la fereastră, de la etajul 11 al clădirii. La scurt timp, criminala s-a aruncat și ea în gol, de la aceeași înălțime.

Oamenii legii au fost anunțați de acest caz înfiorător la ora 2:00 de către o persoană care le-a spus că o femeie zace grav rănită pe stradă.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit-o pe femeie și pe micuțul de doar 7 luni într-o baltă de sânge.

Poliția a găsit și celălalt copil, pe Jontavious, fără suflare în baie și pe bunicul de 70 de ani. Acesta avea tăieturi pe față și trup și le-a declarat oamenilor legii că a fost înjunghiat de nepoata lui.

Aleah Newell și bunicul ei se află acum în stare foarte gravă, în urma rănilor suferite, conform tn.com.ar.

În urma acestui caz, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili exact care au fost motivele care au determinat-o pe femeie să recurgă la aceste fapte teribile. Înainte de a recurge la acest gest, se pare că Aleah Newell ar fi cerut ajutor pentru a-și crește cei doi copii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro