O fetiță de 11 ani a murit din cauza telefonului. Cum s-a întâmplat tragedia

O fetiță de 11 ani a murit din cauza telefonului. Cum s-a întâmplat tragedia © Pexels

Sfârșit tragic pentru o fetiță de doar 11 ani. Aceasta a murit imediat după ce a băgat telefonul în priză. Iată cum s-a întâmplat tragedia!

Nenorocirea a avut loc în orașul Nueva Esperanza din Argentina. Sonia Britos, fata de doar 11 ani a murit electrocutată în momentul în care a băgat telefonul în priză, imediat după ce a ieșit din piscinăm potrivit perfil.com.

Tragedia s-a petrecut pe data de 31 decembrie, în jurul orei 14:30. Sonia Britos înota de ceva vreme în piscină, iar la un moment dat s-a hotărât să-și pună telefonul la încărcat. Fetița a introdus încărcătorul în priză, iar în acea clipă a fost electrocutată.

Nimeni nu se aștepta la o asemenea soartă nemiloasă. Familia a ajuns imediat lângă Sonia, după ce au auzit țipetele disperate ale acesteia.

La fața locului au fost chemate echipajele de urgență care au ajuns imediat, însă din păcate, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, Sonia Britos s-a stins din viață la o vârstă extrem de fragedă.

O tânără a murit în timp ce se juca pe telefonul aflat la încărcat

O fată de 17 ani a fost găsită fără suflare de mama ei după ce s-a jucat pe telefon și l-a pus la încărcat

Cauza morții lui Nong Ying a fost cablul de telefon rupt, care era lipit cu bandă adezivă, potrivit Daily Mail. 

La fel ca tânăra de 11 ani din cazul anterior, Nong Ying s-a stins din viață după ce a fost electrocutată.

Cablul încărcătorului izolat incorect a făcut contact cu picioarele din metal ale patului în care stătea tânăra, moment în care fata a fost electrocutată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro