O fetiță de 13 ani s-a sinucis, după ce a căutat metode de a-și lua viața. Își făcuse notițe despre propria înmormântare

Fată tristă, plângând în palme © Pixabay

Dramă cumplită în familia unei fetițe de 13 ani. Aceasta a căutat pe internet metode de a-și lua viața și a scris în telefonul ei mobil despre propria înmormântare. După aceea, fetița s-a sinucis.

Ellie Phillis (vezi foto), o fetiță de 13 ani din Anglia, suferea mult din cauza faptului că se simțea exclusă. Se lupta de multă vreme cu imaginea de sine, în pofida faptului că era o bună jucătoare de hockey, care chiar ajunsese căpitan de echipă.

Fata era dependentă de telefonul mobil, iar părinții erau exasperați că parcă nu mai făcea nimic în afară de a-și petrece timpul pe el, scrie The Sun.

Anchetatorii ajunși la fața locului au găsit în telefon notițe despre propria înmormântare, cât și despre suferința prin care trecea.

Fetița a fost găsită spânzurată, la ferma familiei. Cea care a făcut macabra descoperire a fost chiar mama ei. Deși a încercat să o resusciteze, copila a murit la spital, după câteva ore.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro