O fetiță de numai 2 luni a fost infectată cu coronavirus. Bebelușul se luptă să trăiască. Strigătul disperat al tinerei mame

O fetiță de numai 2 luni a fost infectată cu coronavirus. Bebelușul se luptă să trăiască. Strigătul disperat al tinerei mame © Facebook

Virusul ucigaș din China nu ține cont de nimeni și de nimic. Coronavirusul continuă să facă victime, chiar și în rândul bebelușilor. O fetiță de numai două luni a fost infectată cu COVID-19. Părinții săi sunt disperați!

Momente tragice pentru o tânără mămică. Bebelușul ei de numai două luni a fost infectată cu noul coronavirus. Femeia este disperată și îi roagă pe toți să se roage pentru sănătatea micuței. Aceasta se află internată la spital, în stare gravă.

Ashley Hildebrand, mama bebelușului, a postat mai multe fotografii cu fetița pe Facebook. Acestea au devenit virale în scurt timp, oamenii fiind impresionați de caz.

„Deci... Ellie a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Eu și Sean trebuie să ne autoizolăm pentru 2 săptămâni, departe de ea. Vă rugăm să vă rugați pentru noi, să trecem de această perioadă cu bine”, a scris femeia pe Facebook, în dreptul fotografiei cu fetița.

Potrivit spuselor femeii, aceasta nu a fost încă testată pentru COVID-19. 

„Din moment ce fiica mea are virusul, este aproape imposibil să nu îl am și eu”, a comentat tânăra mămică.

Tot ea susține că nu are niciun simptom specific coronavirusului, însă se va autoizola pentru o perioadă de 11-14 zile.

„Nu am și nu am avut niciun fel de simptome. Mă voi autoizola pentru 11-14 zile. Nu sunt sigură dacă izolarea mea a început de vineri sau nu, din moment ce eu sunt în carantină de când ea a fost depistată”, a spus Ashley Hildebrand.

Tânăra a mărturisit că micuța nu a avut niciun simptom, iar plămânii ei se aflau în stare bună la momentul controlului efectuat la două luni.

„Nu a avut niciun simptom. Iar plămânii ei erau foarte bine joi, când am fost la controlul de două luni. Vineri, în timp ce se juca cu un biberon, s-a rostogolit și părea consipată. A început să țipe și să plângă, după care s-a oprit. Atunci a început să respire cu dificultate. Am sunat la 911. Când paramedicii au ajuns, oxigenul ei ajunsese deja la 58. Când în spital a devenit hipotermică, mi-au spus că așa se întâmplă uneori copiilor, în loc să facă febră”, a declarat femeia.

Conform spuselor tinerei, doctorii au testat-o pe micuță pentru COVID-19, doar pentru siguranță, dar niemni nu se aștepta ca rezultatul să iasă pozitv, notează thesun.co.uk.

Acum, fetița de numai două luni a mai fost deconectată de la ventilator, iar mama ei speră ca bebelușul ei să se facă bine cât mai curând.

„Au început să o mai deconecteze de la ventilator și sperăm ca, într-o zi, două, să nu mai aibă nevoie. Dacă va scăpa de respirația mecanică, îi vor putea scoate și tuburile prin care este hrănită și vom putea reveni la biberon. Astfel încât, dacă va începe să mănânce bine, o vor lăsa să vină acasă”, a spus femeia. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro