O fetiță de numai patru ani a primit o pungă de droguri, la creșă. Ce s-a întâmplat când a ajuns acasă

Cocaină © pixabay.ro

O femeie din SUA a fost șocată în momentul în care fetița ei de numai patru ani a venit acasă cu o pungă plină cu praf alb, însă stupefierea a fost de două ori mai mare atunci când a aflat că praful era, de fapt, cocaină. 

O mămică din SUA s-a speriat teribil, atunci când fetița ei de patru anișori a venit acasă de la creșă cu o pungă suspectă, în care se afla un praf alb. Copila i-a mărturisit mamei sale că în pungă se află „dințișori de lapte”, iar colegii sunt cei care i-au făcut cadoul. 

Șocată, femeia a alertat autoritățile, care s-au deplasat imediat la ea acasă și au constatat că punga respectivă conținea nimic altceva decât...cocaină! Potrivit presei internaționale, cantitatea era destul de mare, aproximativ două pastile pisate. Ceea ce este mai rău este faptul că micuța de numai patru ani ar fi gustat o cantitate mică de cocaină. 

„Putea să moară dacă ingera asta. Am fost foarte supărată”, a spus mama fetiței, conform boston25news.com. Imediat după cele întâmplate, femeia a mers de urgență cu fetița la spital, dar din fericire, copila gustase o cantitate foarte mică de cocaină, pe care o scuipase rapid, cel mai probabil din cauza gustului neplăcut. 

Educatoarea de la creșă susține că cel mai probabil cineva a aruncat punga cu cocaină în curtea creșei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro