O fetiță de numai șase ani a fost fotografiată așa. La scurt timp după, s-a întâmplat ceva oribil. Rudele sunt în stare de șoc!

O fetiță de numai șase ani a fost fotografiată așa. La scurt timp după, s-a întâmplat ceva oribil. Rudele sunt în stare de șoc! © Departamentul de Siguranță Publică din Cayce

O imagine halucinantă face înconjurul internetului. Protagonistă este o fetiță de șase ani, care a fost fotografiată în timp ce se urca în autobuzul care o ducea la școală. La scurt timp după, ceva oribil s-a întâmplat, iar rudele nu își pot reveni din șoc.

Faye Marie Swetlik, o fetiță de șase ani din South Carolina, Statele Unite, a dispărut fără urmă, luni după-amiază. Copila a coborât din autobuzul școlar în jurul orei locale 15.45 și s-ar fi jucat în grădina casei sale înainte de misterioasa ei dispariție, scrie Mirror.

Fetiță dispărută după ce i s-a făcut o poză

Familia i-a raportat dispariția în jurul orei 17.00, iar în jur de 250 de persoane de la Poliție s-au mobilizat pentru a o găsi pe fată.

Cutremurător este, însă, faptul că fotografia făcută micuței atunci când se urca în autobuz a fost realizată cu doar câteva minute înainte ca aceasta să fie văzută pentru ultima oară. Acum, când oamenii se gândesc la ce-i mai rău, le creează un gol în stomac apropiaților, care sunt convinși că cineva le-a răpit fiica.

„Nu este genul de copil care să se ridice și să plece. Mama ei tot timpul este cu ochii pe Faye. Faye este foarte atentă la înconjurimile ei”, au declarat rudele fetiței. „Vrem doar să o găsim pe Faye și să o aducem acasă.”

Din păcate, cazul micuței nu este singular. În America, dar nu numai, dispar zeci de copii zilnic – iar asta numai oficial.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro