O fetiţă de un an, ucisă de o îngrijitoare de la grădiniţă! A pus o pătură pe micuţă şi s-a aşezat pe ea

+2 click pentru
galerie

Yasmin, fetiţa ucisă © captură video

O fetiţă de numai un an şi două luni din Republica Moldova a fost ucisă de o îngrijitoare de la grădiniţa unde părinţii credeau că este în siguranţă. Totul s-a întâmplat în Israel, acolo unde aceştia locuiau. 

Citeşte şi - Ce tragedie! Fetiţa de 11 ani, rănită grav într-un accident auto, a murit! A stat în comă 10 zile

Yasmin, fetiţa în vârstă de un an şi două luni a fost omorâtă pe data de 16 mai, scrie observator.tv. Aceasta a fost asfixiată de îngrijitoare din motive momentan necunoscute. "Nici nu merită a-i spune doamnă, cu toate că e mamă a 2 copii, are copil de 4 ani și unul de un anișor care era într-o grupă cu Yasminelu, se jucau împreună", a declarat Svetlana Vintea, bunica victimei. 

Citeşte şi - Fetiță de 10 ani, moartă după ce s-a prăbușit din roata din parcul de distracții

Iniţial s-a crezut că fetiţa a murit din cauze naturale, însă dupăc e au fost verificate imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au trăit un şoc. 

Cel care a făcut asta cu fetiţa mea nu este om, este un monstru, un monstru adevărat. Vreau să-şi petreacă tot restul vieţii în închisoare şi să simtă ceea ce simt şi eu", a declarat mama fetiţei, Dorina Vintea.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro