O fostă concurentă „Next Top Model” a murit, la 34 de ani. Fusese diagnosticată cu cancer

+2 click pentru
galerie

Jael Strauss a murit © Facebook

Este doliu în lumea showbiz-ului. O tânără fostă participantă la „America’s Next Top Model” a murit la numai 34 de ani, după ce a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu două luni.

Jael Strauss, care s-a remarcat la show-ul „America’s Next Top Model”, a primit cruntul diagnostic: cancer. Imediat după ce a aflat vestea, a început chimioterapia, însă a hotărât să întrerupă tratamentul pe finalul lunii octombrie. Recent, a fost internată în spital, scrie Daily Mail.

„Pe 2 octombrie am fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul IV. S-a răspândit agresiv prin corp și este incurabil. Cu tratament îmi poate prelungi viața cu câteva luni, spun doctorii. Nu vreau să mor. Am nevoie de un miracol din acela de s-a întâmplat în 2013”, a fost anunțul prin care Jael Strauss își informa fanii de situația ei.

Familia îndoliată a transmis, la rândul ei, un mesaj după moartea vedetei.

„Singura binecuvântare de care am avut parte a fost să-i arătăm cât de mult o iubim înainte să moară. A adus multă lumină în viețile oamenilor”, a scris familia.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro