O mamă a doi copii, infectată cu COVID-19, s-a filmat de pe patul de spital: ”Priviți-mă! Nu pot respira!”

O mamă a doi copii, infectată cu COVID-19, s-a filmat de pe patul de spital: ”Priviți-mă! Nu pot respira!” © captura video

O femeie de 39 de ani s-a filmat în cele mai grele momente ale vieții ei, pe patul de spital, în timp ce se chinuie să facă față virusului ucigaș. De asemenea, ea face un apel către oameni să nu riște nimic în această perioadă grea.

Tara Jane Langston, în vârstă de 39 de ani, a fost diagnosticată cu o infecție în piept, astfel că a fost transportată la spital, după ce starea lui s-a înrăutățit. 

La internare, ea a fost testată pentru coronavirus, și din păcate, testul a ieșit pozitiv.

Drept tratament, ea a luat opt pastile de ibuprofen pe zi, ceea ce i-a agravat situația. Ulterior, medicii i-au recomandat să ia paracetamol. Totuși, eforturile de a respira nu o lasă să trăiască normal.

Sfaturile unui bolnav de coronavirus

Tara a dorit să transmită un mesaj prin care să le explice oamenilor că este nevoie să fie precauți în ceea ce privește starea de sănătate.

”Oamenii care se gândesc că infecția cu noul coronavirus e o joacă, să mă privească. Sunt la Terapie Intensivă și nu pot să respir. Am pierdut șirul zilelor de când sunt aici. Dacă fumați, renunțați la acest obicei. Veți avea nevoie de plămâni dacă ajungeți să fiți infectați cu coronavirus.”, a mai spus ea, potrivit Mirror.co.uk.

De asemenea, Tara a mai atras atenția și la faptul că și tinerii se pot îmbolnăvii cu acest virus, indiferent de vârstă. Ea a călătorit de curând cu soțul și cele două fiice în Polonia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro