O nouă speranță pentru Italia. Un bărbat în vârstă de 101 ani a învins coronavirusul, după ce a fost testat pozitiv

Un bărbat în vârstă de 101 ani a învins coronavirusul, după ce a fost testat pozitiv © Arhiva

O nouă speranță a apărut în Italia, țară grav afectată de coronavirus. Un bătrân în vârstă de 101 a învins virusul ucigaș, după ce a fost testat pozitiv.

Italienii încă speră și se roagă ca virusul ucigaș să îi cruțe, iar speranța lor este acum ținută vie de un bătrânel în vârstă de 101 ani. Anunțul îmbucurător a fost făcut chiar de viceprimarul orașului italian Rimini, Gloria Lisi, precizează presa internațională.

Bătrânelul Italian a fost internat în urmă cu o săptămână după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, însă joi, 26 martie 2020, pacientul a fost externat, fiind declarat pozitiv.

Pentru presa internațională, Lisi Gloria a făcut și o declarație, prin care susține că ”Domnul P”, așa cum l-a numit pe pacientul în vârstă de 101 ani, aduce o mare speranță în privința viitorului.

"Domnul P. a reușit. Familia sa l-a adus acasă ieri seară. Asta ne învață că și la 101 ani viitorul nu este stabilit", a spus Gloria Lisi.

Bătrânul în vârstă de 101 ani s-a născut în anul 1919, timp în care lumea se lupta cu gripa spanioală care a făcut atunci aproape 50 de milioane de victime. Și atunci, ca și acum, bărbatul a învins virusul și este declarat acum un învingător.

Până la momentul actual în orașul Rimini s-au înregistrat 1.189 de cazuri de infectări cu coronavirus, Italia fiind cea mai lovită țară de pandemia provocată de COVID-19. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro