O rază de speranță! În Italia, o bătrânică de 95 de ani „a dovedit” coronavirusul

O rază de speranță! În Italia, o bătrânică de 95 de ani „a dovedit” coronavirusul © Facebook

O bătrânică de 95 de ani a devenit cel mai vârstnic pacient vindecat de coronavirus, din Italia. Recuperarea miraculoasă a femeii aduce, astfel, o rază de speranță într-o țară care a fost îngenuncheată de pandemia care continuă să facă tot mai multe victime.

În vârstă de 95 de ani, Alma Clara Corsini a reușit să se vindece complet de virusul CODIV-19, fără a urma un tratament antiviral, scrie Independent. Asta, după ce organismul ei a arătat „o reacție extraordinară” în fața bolii.

Bunicuța a fost adusă la spital pe 5 martie, după ce a arătat simptomele bolii. Între timp, s-a întors deja în locuința ei din Fanano, Modena, reușind o recuperare care i-a uimit până și pe medici.

„Da, da, sunt bine,” le-a spus Alma celor de la Gazzetta Di Modena. „Am avut oameni foarte buni care au avut foarte bună grijă de mine.”

Italia este epicentrul pandemiei de coronavirus

Italia este țara cel mai crunt lovită de pandemia de coronavirus. În total, au fost confirmate peste 60.000 de cazuri de COVID-19, iar numărul morților a trecut de 6.000. Este un bilanț sumbru, care vorbește de cifre duble față de cele înregistrate în China.

În ultimele 24 de ore a fost înregistrată o nouă creștere în numărul deceselor (peste 740) și în numărul cazurilor confirmate (peste 5.000).


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro