O româncă a ruinat un italian 73 de ani! L-a „stors” pe bătrân de sute de mii de euro, după care i-a dat țeapă

Românca de 33 de ani și iubitul italian © observator.tv

Întortocheate sunt căile iubirii și puțini știu să le înțeleagă! O româncă cu 40 de ani mai tânără i-a dat o țeapă de zile mari unui italian de 73 de ani și l-a făcut pe bărbat să-i trimită în țară sute de mii de euro. 

O româncă de 33 de ani din Gorj a reușit să aducă la sapă de lemn un italian de 73 de ani. Femeia i-a promis bătrânului că se vor căsători, vor avea copii și un viitor împreună, iar acest lucru l-a făcut pe italian să o răsfețe cu sume colosale de bani. Tocmai din iubire, bărbatul i-a trimis româncei aproximativ 800.000 de euro și mereu a sperat că visurile i se vor adeveri. 

Din păcate, românca i-a dat țeapă de zile mari, iar cu banii pe care îi primea mereu de la italian,a dus o viaţă de lux. Mai mult, a reușit să îşi deschidă saloane de coafură în Bucureşti sau în Dubai, potrivit presei locale.

În acest moment, românca a fost reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune şi va fi prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro