O româncă, asistentă în Italia, a murit din cauza coronavirusului. De 15 ani, Elena trata pacienți în Peninsulă

O româncă, asistentă în Italia, a murit din cauza coronavirusului © Bi.ro

O română stabilită de peste 15 ani în Italia și-a pierdut viața din cauza coronavirusului. Femeia era asistentă medicală și lupta în prima linie pentru a-i salva pe pacienții care au contactat virusul COVID-19. Însă, din păcate, nu s-a mai putut salva și pe ea. 

Încă un cadru medical din Italia a murti din cauza coronavirusului. De data aceasta, victima virusului ucigaș a fost Elena Rodica Nițu, o româncă de 41 de ani, din Târgoviște. Cadrul medical, din păcate, a murit marți, 7 aprilie, în Italia, potrivit B1.ro.

„Era o fată drăguță și veselă, întotdeauna devotată muncii, pe care a iubit-o cu adevărat. S-a dedicat trup și suflet pacienților săi, nu se oprea niciodată”, au spus colegele Elenei.

Elena Rodica Nițu lupta în prima linie ca asistentă medicală în cadrul secției de Dializă a Spitalului Oglio Po din Casalmaggiore, provincia Cremona.

În urmă cu o lună de zile, Elena a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, iar la scurt timp de la depistare, starea sa de sănătatea s-a deteriorat grav, fiind transportată de urgență la un spital din Milano.

Din păcate, pe 7 aprilie, trupul româncei nu a mai putut lupta împotriva coronavirusului, iar Elena a murit, singură, pe un pat de spital.

Acum familia îndoliată, părinții și fratele româncei, încearcă să repatrieze trupul neînsuflețit al Elenei pentru a-i putea face o înmormântare creștinească. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro