O româncă, eroină în Italia! Cătălina este asistent voluntar, dar şi desemnată cea mai frumoasă bunică din peninsulă

+4 click pentru
galerie

O româncă, eroină în Italia! Cătălina este asistent voluntar, dar şi desemnată cea mai frumoasă bunică din peninsulă © captura video

În vreme ce coronavirusul face victime fără încetare, o româncă salvează vieţi în Italia cu inima deschisă.

Cătălina Mioara Georgescu face parte din echipele care transportă la spital suspecţii de coronavirus. Până acum, nu s-a intersectat cu nici un bolnav infectat, dar totuşi nu se teme de acest lucru. 
Femeia este de opt ani asistent voluntar. Pentru meritele ei a fost chiar şi premiată cu o medalie de bronz.

Cătălina verifică toţi pasagerii de pe aeroport. Până acum, ea a întâlnit o singură persoană cu simptome de infectare, însă, în urma testului, a fost declarat negativ. 

Totuşi, emoţiile pe care le resimte de fiecare dată nu sunt puţine, mai ales că în Italia călătoresc mulţi români.

„Este un risc, este un foarte mare risc. Sunt conştientă, dar îţi spun cum am spus şi la început. O fac cu tot sufletul, nu suntem plătiţi, nu avem voie să primim nimic din partea persoanelor pe care le ajutăm. Trebuie să o faci cu inima, trebuie să o faci cu lacrimi, trebuie să o faci cu emoţie”, spune Cătălina.

Cătălina este stabilită de 20 de ani în Italia, regiunea Lombardia. Ea este asistent voluntar de opt ani iar tot ce face îi aduce o mare satisfacţie personală. Ea a efectuat peste 120 de ore de practică înainte să devină asistentă. 

Cea mai frumoasă bunică din Italia este româncă

Cătălina este mamă a doi copii, şi, mai nou, şi bunică. Ea îşi ia mereu toate măsurile necesare pentru a nu-i îmbolnăvi pe cei dragi.

Femeia care salvează vieţi în Italia nu a fost mereu atrasă de medicină. Ea a fost mai întâi balerină, apoi actriţă, manager de magazine de modă, secretară, ba chiar şi model. 

În anul 2018 a fost numită cea mai frumoasă bunică din Italia. Acest lucru a făcut-o să continue să cocheteze cu moda, dar şi să ajute oameni.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro