O tânără a făcut dezvăluiri dureroase despre cum și-a pierdut mama din cauza coronavirusului: „COVID-19 m-a împiedicat să o țin de mână în clipa morții!”

O tânără a făcut dezvăluiri dureroase despre cum și-a pierdut mama din cauza coronavirusului: „COVID-19 m-a împiedicat să o țin de mână în clipa morții!” © Hepta

Pentru Organizația Mondială a Sănătății, sunt niște numere în statistica morților generate de coronavirus. Pentru familie și prieteni, sunt oameni pe care îi pierd în cele mai dureroase condiții. O tânără a dezvăluit care este cel mai sfâșietor lucru, atunci când pandemia de COVID-19 răpune pe cineva.

Carolina Hopton, o femeie din Statele Unite, și-a pierdut mama din cauza noului coronavirus. Pierderea în sine este una greu de acceptat, însă tânăra a mărturisit că cel mai cumplit a fost faptul că nu a putut să îi fie alături în ultimele ei clipe.

Mărturii despre oamenii care mor de coronavirus

Carlina a povestit că nu a putut să își țină mama de mână, în timp ce aceasta se stingea din cauza virusului COVID-19. 

„COVID-19 m-a împiedicat să-mi țin mama de mână în ultimele ei clipe din viață”, a scris tânăra, pe Twitter.

Aflată în carantină, femeia nu a putut fi vizitată de nimeni, din cauza riscului de infectare, așa că familia nu i-a putut fi alături.

„A murit singură, după ce sâmbătă a fost pusă în izolare, ca măsură de prevenție. Să ajung să o pierd și să nu fiu alături de ea e devastator. Câte alte familii trec prin ce am trecut eu?”, a mai scris Carolina, sfâșiată de durere.

Și nu este singura. 182.725 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus, la nivel mondial. Dintre acestea, 7.174 au murit, însă au existat deja și foarte multe vindecări: 79.883, mai exact. Cele mai afectate state în acest moment sunt Italia, Franța și Spania. China, epicentrul pandemiei, a înregistrat scăderi în numărul de cazuri și a început să își reintre în normal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro