O tânără a fost împușcată mortal, în vacanța cu ocazia aniversării de un an de la nuntă: „Ai plecat prea devreme”

+3 click pentru
galerie

Tatiana Mirutenko și soțul ei © Instagram

Sfârșit tragic pentru o tânără plecată în vacanță în Mexico City, cu ocazia sărbătoririi a unui an de căsnicie. Femeia a fost împușcată fatal, în timp ce părăsea un restaurant, scrie BBC.

Tatiana Mirutenko, de 27 de ani, a fost prinsă în mijlocul unei tentative de omor asupra unui paznic. Doi bărbați aflați pe o motocicletă au deschis focul, iar tânăra americancă a căzut victimă colaterală.

Familia și prietenii sunt îndoliați și așteaptă ca Tatiana să se întoarcă acasă pentru a fi înmormântată. „Acum un an, alegeam flori pentru nuntă. Astăzi ne-am uitat la flori pentru înmormântare”, a spus tatăl îndurerat al tinerei.

„Mi-aș da viața dacă ar putea veni înapoi”, a declarat Natalie Mirutenko, mama femeii.

„RIP frumusețe ucraineană! Inima mi se frânge pentru tine și pentru familia ta! Ce pierdere fără noimă / Tragic. Condoleanțe pentru această domnișoară minunată / Ai plecat prea devreme...”, au fost câteva dintre comentariile îndoliate postate pe pagin de Instagram a Tatianei.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro