O tânără de 23 de ani și-a ucis ambii copii cu sânge rece. Răpusă de durere, mama criminalei și-a luat viața

O tânără de 23 de ani și-a ucis ambii copii cu sânge rece. Răpusă de durere, mama criminalei și-a luat viața © Facebook / Poliția Warwickshire

Mama unei tinere care și-a ucis cele două fete a fost atât de afectată de oribila crimă, încât și-a luat propria viață. Membrii familiei susțin că femeia a fost criticată și atacată fără milă de străini și că pur și simplu nu a mai făcut față valului de negativitate intensă.

Sharon Porton, de 48 de ani, a fost găsită moartă în locuința ei, duminică, scrie Mirror Online. Femeia și-a luat propria viață, pentru că nu a mai putut face față valului de critici venit după ce fiica ei, Louise Porton, i-a ucis ambele nepoate.

Mamă se sinucide după ce fiica îi omoară nepoatele

Potrivit nepoatei femeii, Kerry, aceasta a fost chinuită de tragedia care a căzut peste ea ca un trăsnet. La numai câteva săptămâni de la crimă, comisă de fiica ei, Louise (23 de ani), Sharon și-a luat viața. Și, deși Kerry a dus-o de urgență la spital, medicii n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Kerry a spus că morțile nepoatelor ei, Lexi Draper (3 ani) și Scarlett Vaughan (16 luni) au afectat-o iremediabil.

„A tot fost prin spitale. Se tăia cu lama și n-a mai putut să reziste, așa că a luat o supradoză duminică. Oamenii de pe stradă o arătau cu degetul din cauza celor întâmplate. N-are nicio legătură cu ea, ea nu a făcut nimic greșit. Nu era responsabilă pentru ce făcuse Louise. După ce a aflat ce a făcut Louise, a spus că nu mai este fiica ei”, a povestit nepoata.

Familia strânge acum bani pentru înmormântarea lui Sharon.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro