O tânără din China s-a filmat mâncând un liliac! Coronavirus a fost asociat cu consumul cărnii speciei

O tânără din China s-a filmat mâncând un liliac! Coronavirus a fost asociat cu consumul cărnii speciei © Facebook

Un filmuleţ cu o blogger-iţă din China a făcut înconjurul lumii, după ce aceasta s-a filmat în timp ce mânca un liliac, carnea lui fiind suspectă de coronavirus!

Filmarea a apărut pe toate reţelele de socializare, fiind distribuită masiv în zona mass-media. Wang Mengyun, pe numele ei, este o tânără blogger-iţă din China, totodată şi gazda unei emisiuni despre călătorii.

Fără să stea prea mult pe gânduri, a postat un videoclip în timp ce mânca un liliac gătit din Palau, un arhipelag din Oceanul Pacific. Cu un zâmbet pe buze şi fără niciun fel de problemă, a arătat ce are în farfurie, mai apoi, a înmuiat carnea în sos şi a început să muşte din ea.

„Liliacul are gust proaspăt, ca al cărnii de pui", susţine Wang. Autorităţile din China au observat imediat şi s-au sesizat, atenţionând-o pe tânără pentru gestul ei necugetat. În cadrul propriei emisiuni, blogger-iţa şi-a cerut scuze, fiind de părere că nu ştia la ce pericol se înhamă.

„Nu ştiam că liliacul este rezervor primar de virusuri. Nu am verificat informaţiile şi nu am explicat latura periculoasă”, a declarat tânăra. Pe lângă asta, a promis că nu va mai mânca niciodată animale sălbatice.

Ce simptome are coronavirus

Aşa cum declară şi Asociaţia Mondială a Sănătăţii, coronavirusul se manifestă sub formă de răceală sau boală respiratorie. Până acum, ramura care face ravagii în întreaga lume, 2019-nCoV, nu a mai fost niciodată identificată la oameni.

Boala se transmite cu uşurinţă de la om la om, simptomele fiind aceleaşi cu cele ale unei simple răceli.

  • Perioadă de incubare necunoscută.
  • Febră.
  • Dificultăți de respirație.
  • Funcții afectate ale ficatului și rinichilor.
  • Insuficiență renală.
  • Tuse acută.
  • Pneumonie.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro