O tânără și soțul ei, împușcați mortal de tatăl femeii, chiar de Revelion. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă

O tânără și soțul ei, împușcați mortal de tatăl femeii, chiar de Revelion. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă © Facebook

Doi tineri căsătoriți au fost împușcați mortal, de Revelion, chiar de tatăl uneia dintre victime. Era o noapte de dublă sărbătoare pentru cei doi, care celebrau trecerea dintre ani, dar și aniversarea căsătoriei lor. Apropiații și rudele sunt în stare de șoc și nu pot înțelege cum bărbatul, care apoi a încercat să-și pună capăt zilelor, a putut să facă așa ceva.

Lindita și Veton Musai, doi tineri din Australia, au fost uciși chiar în noaptea de Revelion. Incidentul a avut loc în Yarraville, Melbourne, iar agresorul este chiar tatăl femeii, în vârstă de 55 de ani, conform Mirror.

Suspectul se află acum în spital, sub supravegherea polițiștilor, după ce și-a împușcat fiica de 25 de ani și pe soțul aceștia, în vârstă de 29 de ani.

Carnagiu de Revelion, cauzat chiar de tată

Potrivit Nine Rews, cuplul se bucura de prima aniversare a nunții lor, care avusese loc în urmă cu șase luni. Lindita a murit pe loc, în timp ce Veton s-a stins din viață la spital. Martorii au explicat că l-au văzut pe atacator cum a sărit într-un tufiș și și-a tras un glonț în bărbie.

Cei doi proaspăt însurăței tocmai ajunseseră la proprietatea unde avea loc petrecerea pentru cele două motive de sărbătoare. Atunci a apărut agresorul, tatăl îndepărtat al tinerei, care a început să tragă în cei doi chiar sub ochii oripilați ai martorilor.

Poliția a informat că nu caută alți suspecți în cazul acestei tragedii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro