65 de oameni au murit într-un tren care a luat foc! Alţi 40 au fost grav răniţi

65 de oameni au murit într-un tren care a luat foc! Alţi 40 au fost grav răniţi © Sursă Twitter

Scene de groază într-un tren! Mai bine de 65 de oameni au murit, iar peste 40 au fost răniţi, după ce acesta a luat foc. Cauza este halucinantă!

Trenul a luat foc din cauză că o butelie de gaz a explodat în timp ce o călătoare care gătea în compartiment, potrivit unui oficial al Poliţiei pakistaneze, Ameer Taimur Khan.

Trei vagoane au fost afectate în urma exploziei. Oamenii au trecut prin clipe de coşmar. Conform spuselor ministrului pakistanez pentru căile ferate, Shaikh Rashid, pentru a încerca să-şi salveze vieţile, aceştia au început să sară în timp ce trenul se afla în mers. Pompierii au intervenit imediat pentru a stinge focul, iar numărul victimelor va putea fi stabilit după ce intervenţia va fi finalizată.

Trenul circula pe ruta Karachi, sud, spre Lahore, est, a mai spus ministrul. În urma tragediei va fi deschisă o anchetă pentru a afla cum butelia a ajuns ilegal în compartiment.

Peste 40 de persoane au fost rănite. Acestea sunt transportate de urgenţă spre spitalele din apropiere, potrivit ministrului sănătăţii din provincia Pendjab, Yasmin Rashid. Conform spuselor sale, dezastrul încă nu a luat sfârşit, trenul aflându-se încă în flăcări în districtul Rahim Yar Khan din această provincie, în centrul Pakistanului.

Din păcate însă, există posibilitatea ca numărul răniţilor să crească, deoarece "mai sunt pasageri prinşi în interiorul vagoanelor în flăcări", aşa cum spune un reprezentant al echipelor de salvare, Baqir Hussain.


facebook whatsapp twitter pinterest