Olanda, o nouă decizie, din cauza pandemiei de coronavirus. Elevii vor avea de suferit

Olanda, o nouă decizie, din cauza pandemiei de coronavirus © Arhiva

Din cauza pandemiei de coronavirus care a ajuns să facă victime și în Olanda, examenele pe care elevii trebuiau să le susțină, s-au anulat.

Examenele de Bacalaureat pe care trebuiau să le susțină elevii din Olanda au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Virus care a provocat o criză la nivel mondial și care în Olanda a făcut 4.700 de victime.

După ce s-au închis școlile de pe data de 16 martie, acum, guvernul olandez a decis ca pentru a stopa răspândirea virusului, dar și pentru a nu pune elevii în pericol, ca examenele de Bacalaureat să fie anulate până ce situația din Olanda va reveni la normal.

În Olanda, anul școlar nu se va îngheța, iar elevii nu trebuie să își facă griji în legătură cu promovarea studiilor. În aceste condiții, diploma de promovare a studiilor se va baza doar pe notele obținute în timpul anului școlar. Dacă notele vor fi bune și elevii vor avea media de trecere, asta înseamnă că au promovat studiile pentru a merge mai departe.

"Vreau, în aceste vremuri de criză, să le dau tuturor elevilor posibilitatea să obţină o diplomă completă şi să avanseze astfel fără pauză spre învăţământul superior", a declarat ministrul olandez al educaţiei Arie Slob într-un comunicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro