Olandezul criminal a ademenit-o pe Adriana în limba română. Ce i-a spus, înainte ca fata să se urce în mașină

Olandezul criminal a ademenit-o pe Adriana în limba română. Ce i-a spus, înainte ca fata să se urce în mașină © Arhivă

Apar detalii cutremurătoare despre cazul Adrianei, fetița de 11 ani din Gura Șurii, care a fost răpită și ucisă de un cetățean olandez. Tatăl unei copile care i-a căzut pradă dezvăluie faptul că micuța a fost ademenită să se urce în mașina lui Johannes Visscher, cu ajutorul limbii române.

Johannes Visscher, pedofilul olandez responsabil de moartea Adrianei Mihaelei Fieraru, a mai făcut și alte victime. Acum 3 ani, a ochit o fetiță din Iași, pe care a convins-o să se urce în mașină cu ajutorul unei gume și unor cuvinte în limba română.

Ce i-a spus olandezul copilei de 8 ani

Părinții fetiței din Moldova au vorbit despre incident, dezvăluind și ceea ce părea a fi un modus operandi al lui Visscher.

„În limba română, da, s-a înțeles cu dânsul. Dar n-a vorbit mult, a vorbit prea puțin. A oprit mașina și a zis: «Unde mergi, fetiță? Păi merg acasă. Hai că te duc eu acasă, unde stai? Mai încolo un pic. Urcă în mașină». A făcut de două ori turul satului. A zis că a mângâiat-o pe picior, ce i-a făcut el, atâta a spus, că a mângâiat-o pe picior”, a dezvăluit tatăl copilei, conform Știrile Kanal D. Cel mai probabil a recurs la aceeași strategie și în cazul Adrianei, copila de 11 ani din Dâmbovița.

Atacul, care a avut loc în 2016, nu a fost dus până la capăt. Deși olandezul a fost surprins de camerele de filmat din oraș, polițiștii s-au declarat neputincioși în identificarea suspectului pe imagini. Drept urmare, pentru că nu au reușit să „descifreze” filmările, dosarul a fost abandonat pe birou, iar cazul a rămas nerezolvat până în prezent.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro