Au omorât un bărbat, iar vreme de opt luni nu s-a aflat nimic! Cum s-au dat de gol pe WhatsApp

Au omorât un bărbat, iar vreme de opt luni nu s-a aflat nimic! Cum s-au dat de gol pe WhatsApp © Sursă Pixabay

O femeie împreună cu amantul ei l-au ucis pe soţul acesteia în februarie 2018. Cei doi au comis crima teribilă din cauză că bărbatul nu voia să divorţeze de nevasta sa.Timp de opt luni nu s-a aflat nimic despre fapta îngrozitoare, asta până ce făptaşii s-au dat de gol pe WhatsApp.

Angela Taylor, în vârstă de 53 de ani şi amantul ei cu un an mai mare, Paul Cannon, l-au omorât pe soţul femeii anul trecut. Deşi credeau că au scăpat basma curată, Poliţia a reuşit să descopere crima după ce le-au verificat mesajele de pe WhatsApp, conform ninenews.com.au.

Oamenii legii au găsit în conversaţiile celor doi detalii care să ducă la moartea bărbatului. Aceştia au vorbit despre „cea mai bună metodă” de a-l ucide, enumerând nişte arme precum fierăstrăul, târnăcopul şi sârma ghimpată.

În urma mesajelor dintre criminali, Poliţia a găsit rămășițele lui William, îngropate în noroi, pe malul unui râu, în apropiere de Hitchin, Hertfordshire, care se află aproape de Londra.

În urma acuzaţiilor, atât bărbatul, cât şi femeia au dat declaraţii şocante. Paul Cannon a spus că „Mesajele dintre mine și Angela n-au fost nimic altceva decât o fantezie extremă”, iar Angela a susţinut că acele mesaje au fost date doar „din frustrare”. Ba mai mult, în conversaţiile lor, femeia spunea că subiectul alegerii celei mai potrivite variante pentru a-l ucide pe soţul său „o excitau”.

În ciuda declaraţiilor sale, juraţii nu le-au dat crezare şi au fost reţinuţi. Decizia a fost luată chiar dacă nu există suficiente probe fizice care să-i incrimineze. Din cauza stării de putrefacţie mult prea avansată decedatului nu i se poate stabili cauza concretă a morţii.

Procurorii descoperit că la doar câteva zile după dispariţia subită a lui William ambii au scăpat de telefoanele mobile. Angela l-a schimbat, iar bărbatul l-a vândut.

Angela Taylor şi Paul Cannon urmează să îşi afle pedeapsa vineri. 


facebook whatsapp twitter pinterest