Operație fără precedent, la Londra. Medicii au operat copilul nenăscut al unei tinere, apoi i l-au pus la loc în pântece

Operație fără precedent, la Londra. Medicii au operat copilul nenăscut al unei tinere, apoi i l-au pus la loc în pântece © Facebook

Operație fără precedent, în Marea Britanie. Medicii de la o clinică din Londra l-au supus unei operații pe copilul nenăscut al unei tinere însărcinate. După intervenție, i-au pus fetița înapoi în pântece.

O astfel de operație este fără precedent în Marea Britanie. Până acum, singurul loc unde au avut loc astfel de intervenții a fost Belgia. Așa se face că, la operația incredibilă au asistat și medici belgieni.

Pacienta se numește Bethan Simpson, o tânără de 26 de ani însărcinată cu o fetiță, potrivit Mirror. După ce medicii au descoperit la analize că micuța are un defect la coloana vertebrală, s-a luat decizia unei intervenții revoluționare.

La 24 săptămâni de sarcină, medicii au scos copilul din pântece, l-au tratat, apoi l-au introdus la loc. Din fericire, operația a fost o reușită, iar fetița este într-o stare bună.

„Simt în fiecare zi cum copilul meu se mişcă, nu s-a schimbat nimic. E o fetiţă specială. Fiica noastră a arătat cât de mult şi-a dorit această viaţă!”, a declarat viitoarea mămică, care urmează să nască în aprilie.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest