Momente de panică într-o grădiniţă. Un bărbat a stropit peste 50 de copii cu sodă caustică

Momente de panică într-o grădiniţă. Un bărbat a stropit peste 50 de copii cu sodă caustică © Sursă Pixabay

Scene de groază au avut loc în interiorul unei grădiniţie. Un bărbat stropit profesorii şi copii cu sodă caustică.

Bărbatul, un tânăr în vârstă de 23 de ani pe nume Kong, a pătruns în incintă după ce a escaladat un zid. În momentul în care a intrat în grădiniţă, nu a stat pe gânduri şi imediat a început să stropească oamenii cu hidroxid de sodiu. 

În urma atacului chimic, victimele au fost transportate de urgenţă la spital. Dintre acestea, două dintre ele au fost rănite mai grav, însă din fericire viaţa lor se află înafara oricărui pericol.

Atacul teribil a avut loc în sud-vestul provinciei Yunnan, sud-vestul Chine, potrivit Daily Mail.

Autorităţile au intervenit imediat şi principalul suspect a fost arestat la mai puţin de o oră după ce a comis fapta îngrozitoare.

Tânărul se confruntă cu un "dezechilibru psihologic"

Se pare că individul a recurs la acest gest din cauză că nu a avut o copilărie deloc fericită. Părinţii acestuia au divorţat, decizie ce a condus la un astfel de comportament.

„Părinţii săi au divorţat în timpul copilăriei sale. Lipsa căldurii familiei a antrenat un dezechilibru psihologic”, a declarat primarul orașului în care a avut loc atacul, potrivit sursei menţionate.

Nu este singurul caz şocant care se întâmplă în astfel de instituţii în China. Anul trecut, un tânăr în vârstă de 20 de ani a omorât un elev şi a rănit alţi nouă. În timpul atacului său, au fost răniţi şi doi profesori într-o şcoală tehnică. Instituţia se afla tot în Yunnan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro