Panică în Australia. O tornadă de lilieci a invadat un întreg oraş VIDEO

O tornadă de lilieaci a invadat un întreg oraş © Captura video

Este panică printre australieni, după ce o tornadă de lilieci a invadat nord-estul unui oraş locuit de peste 4.000 de persoane. 

Oamenii, înspăimântaţi, dar şi nemulţumiţi de zgomotul produs de zburătoarele agitate au apelat la autorităţi, pentru a îi scăpa de acest fenomen bizar.

Un oraş întreg a afost invadat de o tornadă de lilieci. Locuitorii din Ingham din statul australian Queensland se tem pentru vieţile lor, asta după ce liliecii s-au năpustit asupra oraşului lor în număr foarte mare. Oamenii sunt revoltaţi şi cer autorităţilor să rezolve această problemă cât mai repede. Înaripatele produc mult zgomot, dar lasă şi un miros înţepător şi multă mizerie în urma lor, mai spun locuitorii oraşului. 

Panica creată de lilieci a ajuns şi în rândul copiilor, care nu mai merg la şcoală de frica zburătoarelor care au acoperit întreg oraşul. Ba mai mult, unii părinţii au mers mult mai departe şi au declarat că îşi vor retrage copii de la şcoală, dacă oraşul nu va fi eliberat de lilieci.

Numărul mare de înaripare care au curpirns întreg oraşul a fost numit chiar de localnici o "tornadă de lilieci"  ce a atins „proporții biblice”. Oamenii spun că este pentru prima dată când i-au parte la un astfel de fenomen. 

Liliecii nu au creat problemele doar în rândul copiilor, ci şi în rândul salvatorilor. Invazia înaripatelor, potrivit presei străine, a creat dezastru şi în mediul aerian. Ambulanţa aeriană a spitalului local, precum şi elicopterele de urgenţă nu au putut decola, fiind ţinute la sol de tornada de lilieci.

„Pare că fiecare liliac din Australia se află în Ingham acum”, a declarat primarul orașul Ingham, îngrozit şi el de cele întâmplate. 

De altfel, autorităţile locale au declarat că încerca să mute miile de lilieci în habitatul lor natural, fiind protejate de lege.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro