Doi părinți și-au botezat copilul Google, pentru ca acesta „să aibă viitorul asigurat”

Doi părinți și-au botezat copilul Google, pentru ca acesta „să aibă viitorul asigurat” © YouTube

Un părinte iubitor face tot ce-i stă în putere să se asigure că odrasla va avea tot ce-i trebuie în viață. Așa se face că niște părinți din Indonezia, care pun foarte mult accent pe importanța numelui, s-au decis să-i dăruiască fiului lor unul mai... inedit, să zicem.

Un bebeluș din Indonezia se paote mândri cu cel mai ciudat nume din lume. Părinții lui l-au înregistrat, legal, cu numele „Google”. Nimic altceva pe lângă. Nici nume de familie, nici alt prenume. Doar Google.

Andi Cahya Saputra, tatăl copilului, a explicat că s-a gândit să-și numească fiul ceva legat de tehnologie, încă de pe vremea când soția lui era însărcinată. S-a gândit la mai multe companii și produse, printre care Windows, iPhone, Microsoft și iOS. Într-un final, câștigător a fost Google.

Potrivit Oddity Central, mama lui Google a fost atât de rușinată de nume, la început, încât timp de trei luni a refuzat să-l dezvăluie. De fiecare dată când vorbea despre fiul ei, îi zicea doar „băiețelul”. Acum, însă, îndrăgește numele, pe care îl consideră de bun augur și despre care sunt convinși că îi vor asigura un viitor plin de succes fiului lor.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest