Pe el îl lovește altfel pandemia. Regele Thailandei a închiriat un hotel și s-a izolat alături de 20 de femei

Pe el îl lovește altfel pandemia. Regele Thailandei a închiriat un hotel și s-a izolat alături de 20 de femei © Hepta

În timp ce unii își petrec zilele de izolare în singurătate, nu același lucru se poate spune și despre regele Maha Vajiralongkorn al Thailandei. După ce a venit pandemia de coronavirus peste el, monarhul a închiriat un hotel din Germania, pe care îl împarte acum cu haremul lui, format din 20 de femei, și cu servitorii săi.

În timp ce majoritatea hotelurilor germane și-au închis porțile pe perioada stării de urgență, Grand Hotel Sonnencichl i-a trimis Regelui Thailandei o solicitare pentru adăpostirea monarhului și a companiei sale. Din fericire, a venit și un răspuns, iar Maha Vajiralongkorn a ajuns la locația de cinci stele, situată la poalele Munților Alpi. 

Regele Thailandei, izolare cu haremul

Priveliștea este una de vis, cu o vedere panoramică a piscurilor acoperite cu zăpadă. Clienții au acces la pârtii de schi private, primesc plimbări pe malul lacului, se pot distra în natură cu puțin canoe și se pot relaxa cu facilități balneoclimaterice, scrie MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al primăriei Garmisch-Partenkirchen a explicat că s-a făcut o excepție pentru Grand Hotel Sonnenbichl, având în vedere că „oaspeții sunt un grup omogen, care nu interacționează cu alte persoane”.

Nu toți oamenii au fost mulțumiți de veștile modului în care își petrece regele carantinei. Mai mulți supuși au propagat în mediul online hashtagul #WhyDoWeNeedAKing (De ce avem nevoie de un rege?), chiar dacă insultarea monarhiei în Thailanda este o ofensă care poate fi pedepsită cu până la 15 ani de închisoare.

În Thailanda au fost confirmate 934 cazuri de coronavirus. Patru persoane au murit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro