Pedeapsă capitală pentru doi pedofili! Au violat şi ucis cu sânge rece un copil de 12 ani

Pedeapsă capitală pentru doi pedofili! Au violat şi ucis cu sânge rece un copil de 12 ani

Băiatul care şi-a găsit sfârşitul atât de tragic se numea Mohamed Saad. El a trecut prin momente cumplite anul trecut în luna mai, potrivit Daily Mail.

Cum a decurs procesul de lichidare al celor doi pedofili

Sute de persoane s-au adunat săptămâna trecută în oraşul-port Aden pentru a asista la procesul pedofililor, Wadah Refat de 28 de ani și Mohamed Khaled în vârstă de 31 de ani.

Bărbaţii au fost condamnaţi la moarte prin împuşcarea în ceafă, pentru violul, urmat de uciderea copilului.

La crimă se pare că a participat şi o femeie, care i-ar fi ajutat pe Refat şi pe Khaled să dezmembreze corpul băiatului de 12 ani, după ce a fost ucis.

Şi ea a fost condamnată la moarte, însă procesul s-a anulat, deoarece femeia este însărcinată.

Cum a avut loc teribila crimă

Mohamed se juca lângă casa unuia dintre criminali, total întâmplător, moment în care cei doi bărbaţi l-au răpit, l-au dus în casă şi l-au violat. Se pare că minorul era în vizorul celor doi indivizi de mult timp, momentul de slăbiciune al copilului fiind ocazia perfectă pentru a-şi pune în aplicare planul odios.

„După viol, nu l-au putut opri să strige pe copilul care cerea ajutor, așa că unul dintre ei a apucat un cuțit și i-a tăiat gâtul”, sunt mărturiile din instanță care au fost citate de publicația El Mundo.

Yemen are una dintre cele mai ridicate rate ale execuţiei pe cap de locuitor, împuşcarea în ceafă fiind o metodă des întâlnită. Toate condamnările la moarte trebuie să fie aprobate de preşedintele Yemenului. A fost desemnată o echipă specială pentru a pune în aplicare pedeapsa celor doi infractori, în mod public.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro