Pedeapsa primită de o mamă care și-a ucis cei trei fii, pentru că era invidioasă pe atenția primită de la tată

Pedeapsa primită de o mamă care și-a ucis cei trei fii, pentru că era invidioasă pe atenția primită de la tată © Arhivă

O femeie din Ohio și-a ucis toți cei trei fii, din cauză că era invidioasă pe atenția pe care aceștia o primeau de la tatăl lor. Din cauza problemelor mintale invocate de aceasta, judecătorii au decis să nu o condamne la închisoare pe viață.

Brittany Pilkington, din Ohio, a fost condamnată de 37 de an de închisoare, după ce și-a sufocat cei trei băieți, în 2014. Femeia a primit această sentință ca urmare a încercării sale de a evita condamnarea la moarte, dar și închisoarea pe viață.

Și-a ucis cei trei fii, fiind geloasă pe atenția tatălui

Conform New York Post, femeia a rămas cu sechele psihice grave, din cauza anilor grei de abuz fizic și sexual. În august 2015, a fost arestată pentru moartea fiului ei, Noah, în vârstă de 3 luni.

Ulterior ajunsă în fața procurorilor, femeia a recunoscut că a folosit o pătură pentru a-l sufoca pe Noah, dar și pe ceilalți doi fii ai ei, Gavin (4 ani) și Nial (3 luni).

Brittany a explicat că a comis aceste atrocități pentru că era invidioasă pe atenția pe care soțul ei o acorda fiilor, dar nu și fiicei lor, Hailey. După tragedie, Hailey a fost preluată de o agenție pentru protecția copilului.

Procurorul Eric Stewart a explicat că experții din Ohio au considerat că o condamnare la moarte nu era acceptabilă, din pricina „defectelor mintale” ale femeii. Drept urmare, aceasta a evitat și condamnarea pe viață, urmând să stea 37 de ani după gratii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro