Pedeapsa primită de o mamă care și-a ucis cei trei fii, pentru că era invidioasă pe atenția primită de la tată

Pedeapsa primită de o mamă care și-a ucis cei trei fii, pentru că era invidioasă pe atenția primită de la tată © Arhivă

O femeie din Ohio și-a ucis toți cei trei fii, din cauză că era invidioasă pe atenția pe care aceștia o primeau de la tatăl lor. Din cauza problemelor mintale invocate de aceasta, judecătorii au decis să nu o condamne la închisoare pe viață.

Brittany Pilkington, din Ohio, a fost condamnată de 37 de an de închisoare, după ce și-a sufocat cei trei băieți, în 2014. Femeia a primit această sentință ca urmare a încercării sale de a evita condamnarea la moarte, dar și închisoarea pe viață.

Și-a ucis cei trei fii, fiind geloasă pe atenția tatălui

Conform New York Post, femeia a rămas cu sechele psihice grave, din cauza anilor grei de abuz fizic și sexual. În august 2015, a fost arestată pentru moartea fiului ei, Noah, în vârstă de 3 luni.

Ulterior ajunsă în fața procurorilor, femeia a recunoscut că a folosit o pătură pentru a-l sufoca pe Noah, dar și pe ceilalți doi fii ai ei, Gavin (4 ani) și Nial (3 luni).

Brittany a explicat că a comis aceste atrocități pentru că era invidioasă pe atenția pe care soțul ei o acorda fiilor, dar nu și fiicei lor, Hailey. După tragedie, Hailey a fost preluată de o agenție pentru protecția copilului.

Procurorul Eric Stewart a explicat că experții din Ohio au considerat că o condamnare la moarte nu era acceptabilă, din pricina „defectelor mintale” ale femeii. Drept urmare, aceasta a evitat și condamnarea pe viață, urmând să stea 37 de ani după gratii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro