Ce pedeapsă a primit tânăra care şi-a ucis sora pe motiv că "era mai frumoasă". Crima sa a şocat întreaga lume

Ce pedeapsă a primit tânăra care şi-a ucis sora pe motiv că "era mai frumoasă". Crima sa a şocat întreaga lume © Sursă thesun.co.uk

Elizaveta Dubrovina, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Rusia, a fost condamnată la 13 ani de închisoare după ce în urmă cu trei ani şi-a ucis sora într-o scenă care întrece orice cruzime. Motivul invocat de aceasta a fost unul halucinant, fata susţinând că era geloasă pe faptul că sora ei era mai frumoasă.

Tânăra a şocat judecătorii, declarând în instanţă că simţea o invidie incredibilă faţă de sora sa Stefania, de doar 17 ani pentru că, din punctul ei de vedere, atrăgea toate privirile, eclipsând-o. Elizaveta nu şi-a mai putut controla acest sentiment care o încerca de multă vreme şi a recurs la gestul îngrozitor, omorând-o.

Elizaveta a fost găsită vinovată de omor deosebit de grav de o instanţă din Sankt Petersburg (Rusia) în urma faptei comise în anul 2016 şi condamnată la 25 ani de închisoare.

Procurorii care au preluat acest caz au declarat că tânăra şi-a omorât sora mai mică înjunghiind-o cu un cuţit de 189 de ori şi i-a tăiat urechea dreaptă.

Deşi cele două păreau apropiate în copilărie, deoarece crescuseră într-un oferlinat, se pare că Elizaveta îi pregătea un destin tragic surorii sale nevinovate. Ulterior, cele două fete îşi găsiseră o locuinţă.

Conform spuselor unor martori, Elizaveta Dubrovina era permanent obsedată de sora ei. Încerca să o copieze în absolut tot ce făcea, în ceea ce priveşte aspectul fizic. Tânăra se îmbrăca, îşi făcea unghiile şi îşi vopsea părul la fel ca sora ei, ca să arate la fel de bine.


facebook whatsapp twitter pinterest