Pentru evitarea coronavirusului, India a luat măsuri speciale. Cei care nu respectă regulile, bătuți cu bețe de bambus / VIDEO

Pentru evitarea coronavirusului, India a luat măsuri speciale © Pixabay

Pentru că virusul ucigaș se răspândește cu o viteză năucitoare pe tot globul, luând din ce în ce mai multe vieți, India a decis că este momentul să ia măsuri speciale pentru a evita răspândirea virusului COVID-19.

Autoritățile din India au trecut la măsuri extreme pentru a evita răspândirea cu coronavirus. Astfel, și acolo, ca și la noi, și nu numai, s-a impus carantină totală pentru cel puțin trei săptămâni. Însă, această nu este singura măsură luată de indieni.

La nivelul întregii țări peste un milliard de oameni se află în izolare la domiciliu, de teama de a nu contacta coronavirusul, însă există și persoane care nu respectă absolut deloc restricțiile impuse de cei de la conducere. Astfel, oamenii ies pe străzi, deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, chiar dacă nu au un motiv întemeiat.

Pentru a-i opri pe cei care nu se supun regulilor, autoritățile au luat o decizie drastică. Polițiștii recurg la disciplinarea fizică în cazul celor care se plimbă nestingheriți pe străzi. Astfel că, indienii neascultători sunt bătuți de către polițiști cu bețe de bambus.

Prin astfel de gesturi, autoritățile speră să îi facă pe oameni să nu mai iasă din case și să respecte regulile.

De la declanșarea pandemiei, în India s-au înregistrat doar 606 cazuri de coronavirus. Numărul celor infectați este foarte redus având în vedere faptul că în India trăiesc peste un milliard de persoane.

Sursă video Antena 3


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro