Pește cu chip uman, zărit în lac. Oamenii sunt îngroziți. VIDEO

+2 click pentru
galerie

Pește cu chip uman, zărit în lac. Oamenii sunt îngroziți. FOTO © Twitter

Imagini cu un pește care pare să aibă chip uman face ocolul planetei, îngrozind oamenii care vizionează filmulețul. Se plimbă agale printr-un lac, iar fiecare mișcare a sa aduce o adevărată neliniște. Nu ne crede pe cuvânt, doar aruncă și tu o privire!

Nu este deloc un fenomen nou să vezi diverse animale cu fețe ca de om ajungând virale. Cel mai des, vorbim aici de câini, dar este clar că nu sunt singurele necuvântătoare care reușesc să ne tulbure. Dovada vie: acest pește.

Pește cu față umană, motiv de groază

Filmarea a fost făcută la un lac din China, potrivit Mirror. În imagini, poate fi observat un pește care are niște însemne bizare, creând astfel iluzia că ar avea chip de om.

Bizara scenă a fost filmată de un vizitator aflat într-un sat din apropierea orașului Kunming. Clipul a fost apoi postat pe Weibo, o rețea de socializare din China extrem de populară. Pe filmare, peștele înoată spre apropierea țărmului și privește puțin deasupra suprafeței apei. Pe cap, are două puncte negre, care seamănă cu niște ochi, două linii verticale, care amintesc de un nos, și o altă linie orizontală, în locul unde s-ar vedea o gură.

Bineînțeles, au fost numeroase reacții online, precum: „Asta este înfricoșător / Cine are curaj să îl mănânce? / Sfinte Sisoe / Mă simt foarte ciudat acum”.

Videoul a ajuns apoi și pe rețelele de socializare vestice, mai exact pe Twitter. Printre comparațiile făcute de internauți, memorabile au fost cele cu un extraterestru sau Cap-De-Mort, celebrul personaj din „Harry Potter”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro