Creatorii serialului „Cernobîl”, exasperați de modelele care fac poze sexy la locul tragediei

Creatorii serialului „Cernobîl”, exasperați de modelele care fac poze sexy la locul tragediei © Instagram

Unul dintre cele mai populare seriale ale lumii, devenit un succes atât cu publicul cât și cu criticii, este „Cernobîl”. Serialul, care spune povestea tragediei nucleare din Ucraina, a dus la o explozie în turismul țării, care a crescut cu aproape 40%.

Însă, nu toți cei care vizitează orașul-fantomă Prîpeat o fac cu intenția de a se îngrozi de efectele tragediei nucleare. Sunt mulți influenceri de pe Instagram care merg la locul dezastrului pentru a face poze sexy sau amuzante, scrie The Guardian.

Astfel, Craig Mazin, scenaristul serialului, a publicat un mesaj în care le atrage atenția celor care participă în acest fenomen, amintind că numeroși oameni și-au pierdut viața în tragedia din 1986.

„Este minunat că serialul Cernobîl a crescut valul de turiști în Zona de Excludere. Însă da, am văzut fotografiile care circulă pe rețelele de socializare. Dacă mergeți în vizită acolo, vă rog să țineți minte că la Cernobîl s-a petrecut o tragedie îngrozitoare. Comportați-vă cu respect față de toți cei care au avut de suferit și s-au sacrificat”, a scris scenaristul.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro