Momentul șocant când un preot aproape îneacă un copil, în cristelniță. VIDEO

Momentul șocant când un preot aproape îneacă un copil, în cristelniță. VIDEO © Captură Video

O filmare șocantă s-a propagat în mediul online, protagonistul fiind un preot care aproape îneacă un copil în cristelniță, în timpul botezului acestuia. Pentru actul șocant, bărbatul a fost suspendat pentru un an.

Imagini incredibile au fost filmate la un botez din Rusia. Preotul care oficia slujba a fost filmat în timp ce aproape îneacă copilul în cristelniță, spre disperarea mamei.

Pe filmare, chiar se poate observa cum, la un moment dat, femeia încearcă să în oprească pe preot, atunci când a observat modul extrem de violent în care introduce bebelușul în cristelniță. Nici atunci nu se oprește preotul, care a continuat, cu încăpățânare, să scufunde copilul, conform The Sun.

Preot aproape îneacă un copil, la botez

Totul s-a întâmplat la finalul săptămânii trecute, în orașul rusesc Gacina, aflat la 40 de kilometri de Sankt Petersburg, scrie presa locală.

În timpul botezului, preotul este filmat în timp ce apucă copilul, pe care îl scufundă de mai multe ori în apă, însă cu o nepăsare ieșită din comun. Chiar mama copilului intervine la un moment dat, însă bărbatul o împinge și își vede de slujbă.

Fiind la un pas de înec, copilul a suferit și câteva răni. Mai exact, mai multe zgârieturi și vânătăi pa gât și umeri, spre furia mamei.

Părinții copilului au fost extrem de revoltați de actul preotului, care a fost suspendat pentru un an. Presa rusă a criticat și ea, foarte aspru, momentul, care a fost chiar comparat cu un ritual de exorcizare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro