Prima dată în istorie! Din cauza epidemiei de coronavirus, Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va fi închisă

Prima dată în istorie! Din cauza epidemiei de coronavirus, Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va fi închisă © pixabay

Este de necrezut ce ravagii a putut să facă coronavirus în întreaga lume. Din cauza epidemiei declanșate, pentru prima dată în istorie, Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va fi închisă!

Coronavirus a pus stăpânire pe întreg globul, pe omenire, distrugând totul pe zi ce trece. Bilanțul persoanelor infectate crește de la o zi la alta, iar populația se împuținează mai mult ca niciodată. Din cauza acestei pandemii, au fost luate decizii la care nimeni nu se aștepta. 

Oamenii pot ieși pe balcon să cânte împreună “Hristos a înviat!”

Pentru prima dată în istorieBiserica Sfântului Mormânt din Ierusalim va fi închisă de Paște. În urma regulilor emise de către autorități a fost luată această decizie, limitând în acest fel răspândirea virusului ucigaș din China. Biserica va rămâne închisă timp de o săptămână, însă, potrivit presei internaționale, perioada se poate prelungi oricând.

Vestea a întristat milioane de credincioși, care erau gata să lupte cu virusul pentru mântuirea Domnului. An de an, mii de turiști se adună la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim pentru a lua Lumina de Înviere, cu ocazia Paștelui. 

Totodată, reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române au declarat că în acest an sfânta Lumină nu va mai fi adusă de la Ierusalim: “Este exclus să mai aducem lumină de la Ierusalim”, susțin reprezentanții. 

Cu toate acestea, s-au gândit la mai multe variante de mijloc. Din moment ce nu se pot oficializa slujbele, oamenii pot ieși pe balcon sau la fereastră să cânte împreună “Hristos a înviat!”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro