Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a intrat în auto-izolare. Soția este suspectă de coronavirus

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a intrat în auto-izolare. Soția este suspectă de coronavirus © Hepta

Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei, a intrat în auto-izolare, după ce soția lui a început să prezinte simptome de gripă. Sophie Gregoire Trudeau s-a întors recent de la o convenție care avusese loc în Marea Britanie.

Premierul Canadei, Justin Trudeau, și soția sa au intrat în auto-izolare, după ce femeia a început să prezinte simptome ușoare tipice gripei. Imediat după ce s-a întors din Marea Britanie, Sophie Gregoire Trudeau și-a contactat medicul și a fost testată pentru virusul COVID-19, scrie ctvnews.ca. În prezent, se așteaptă rezultatele.

„Sfatul medicului pentru prim-ministru este să continue activitățile zilnice în timp ce se auto-monitorizează, având în vedere că nu prezintă simptome. Însă, din precauție, prim-ministrul alege să se auto-izoleze și să lucreze de acasă până la aflarea rezultatelor lui Sophie”, se arată într-un comunicat emis de Guvernul Canadei.

Biroul de presă a mai precizat că Trudeau își va petrece zilele în întâlniri virtuale, la telefon și în ședințe la distanță, inclusiv cu marii lideri care gestionează criza COVID-19.

Nu este singura personalitate majoră afectată de pandemia de coronavirus. Acum câteva ore, Tom Hanks a dezvăluit că și el și soția lui au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Actorul nu se declară îngrijorat și respectă măsurile impuse de autorități.

Și Cristiano Ronaldo a ales să intre în carantină, după ce Daniele Rugani, colegul lui de echipă de la Juventus, a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Pe glob, mai mulți oficiali au fost depistați pozitiv cu COVID-19, printre care și ministrul Sănătății din Iran. În România, afectată a fost Primăria Capitalei, acolo unde lucrează fiica fostului inspector MAI care a mințit la spital, spunând că nu a călătorit recent.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro