Primul deces al unui pacient cu coronavirus în Spania!

Primul deces al unui pacient cu coronavirus în Spania! © Arhivă

Virusul ucigaş din China continuă să ia vieţi. Marţi, autorităţile spaniole din Valencia au confirmat  primul deces al unui pacient cu coronavirus în Spania. 

Pacientul cu coronavirus este un bărbat care a murit în luna februarie. Autopsia lui a arătat că era purtător al virusului ucigaş din China, potrivit autorităţilor din regiunea Valencia.

„Este vorba despre un pacient care a murit pe 13 februarie” într-un spital din Valencia şi ale cărui analize post-mortem s-au dovedit a fi „pozitive”, a declarat presei responsabilul regional pentru sănătate Ana Barcelo Chico, conform Agerpres.

Potrivit anunţului făcut marţi de Ministerul Sănătăţii, numărul de cazuri confirmate de Covid-19 , cunoscut drept coronavirus, a crescut la 150 de victime în Spania.

În total, la nivel mondial, virusul ucigaş din China a afectat mii de oameni. Aşadar, sunt înregistrate peste 90.000 de cazuri confirmate în zeci de țări.

În ceea ce priveşte numărul deceselor, acesta este de peste 3.100.

Primul pacient din România diagnosticat cu coronavirus a fost externat

Din fericire, primul pacient din România diagnosticat cu virusul ucigaş din China a fost externat, în cursul zilei de marţi.

Este vorba despre tânărul de 25 de ani din Gorj. 

Chiar dacă a fost externat, pacientul nu se poate întoarce însă acasă, din motiv că familia sa se află în continuare în izolare la domiciliu.

Tânărul de 25 de ani din Gorj este dus de la Institutul Matei Balş din Capitală în judeţul Gorj, unde va locui în casa unor alte rude, care nu sunt izolate la domiciliu, potrivit Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro