Primul deces confirmat în Franţa. Un bărbat a murit pe patul de spital, răpus de coronavirus

Primul deces confirmat în Franţa © Arhiva

Coronavirusul continuă să facă victime şi se extinde cu repeziciune în tot mai multe ţări din Uniunea Europeană.

Virusul ucigaş din China a ajuns şi în Franţa, acolo unde au fost au fost confirmate până în acest moment 14 cazuri, dar şi un deces.

Bărbatul care a decedat avea 60 de ani şi locuia în Paris, conform şefului Autorităţii Sanitare din Franţa.

Bătrânul a murit pe patul de spital, fiind deja internat şi izolat.

O femeie şi un bărbat sunt ultimele două cazuri depistate în Franţa. Tânăra a fost testată, iar rezultatul analizelor a fost unul pozitiv.

De asemenea, cel de-al pasiprezecelea caz este un francez care s-a întors recent din zona grav afectată de coronavirus, Lombardia. În prezent, bărbatul este spitalizat în Auvergne-Rhône-Alpes, într-o regiune la graniţa cu Italia

De asemenea, cazuri de coronavirus au fost confirmate şi în Grecia, Elveţia şi Algeria. 

O femeie în vârstă de 38 de ani  din Greci a a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus, iar în Elveţia, un bărbat de 70 de ani se află în carantină. Contactând şi el virusul ucigaş din China. 

De asemenea şi Algeria a confirmat primul caz de coronavirus. Victima virusului este un italian care a ajuns în Algeria pe data de 17 februarie. 

Cât despre ţara noastră, autorităţile spun că în România nu există până în acest moment nici o persoană confirmată cu coronavirus. Însă, 26 de persoane se află în carantină, iar alte 2.077 sunt izolate la domiciliu. 

De asemenea, la Institutul Matei Balș din Capitală se mai află 19 de probe prelevate de la persoane care provin din zonele vizitate de cetățeanul italian depistat pozitiv. Treisprezece persoane fiind diagnosticate negativ. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro