Primul spital construit pentru bolnavii de coronavirus este gata. Chinezii l-au terminat în 9 zile. Cum arată unitatea medicală / VIDEO

Primul spital construit pentru bolnavii de coronavirus este gata. Chinezii l-au terminat în 9 zile. Cum arată unitatea medicală / VIDEO © Captură

Bilanţul persoanelor care şi-au pierdut viaţa din cauza coronavirusului a ajuns la 362, după ce ultimul bilanţ fusese de 305. Situaţia din China continuă să fie una extrem de grav, însă autorităţile încearcă să facă tot ce le stă în putinţă pentru ca lucrurile să înceapă să se rezolve.

Astfel, în doar nouă zile, chinezii au reuşit să termine de construit primul spital care îi va găzdui pe pacienţii infectaţi cu coronavirus. Nu mai puţin de 17.500 de oameni s-au îmbolnăvit, iar bilanţul este din ce în ce mai dramatic de la o zi la alta.

Primele imagini cu spitalul din Wuhan, construit pentru pacienţii cu coronavirus

Duminică dimineaţă, autorităţile au anunţat că a fost finalizată construcţia spitalului, iar durata construcţiei a fost de doar nouă zile. O parte dintre pacienţi urmează să fie internaţi aici, spitalul având o capacitate de 1.000 de paturi, potrivit presei din străinătate.

În plus, au apărut şi imaginile cu noul spital, care are toată aparatura necesară în vederea tratării pacienţilor. În plus, nu mai puţin de 1.400 de medici militari au fost trimişi pentru a se îngriji de pacienţi.

De asemenea, acest spital nu este singurul care îi va găzdui pe cei infectaţi cu coronavirus, asta pentru că tot în Wuhan, peste doar trei zile, adică pe 6 februarie, va fi fializat[ cea de-a doua unitate medicală, care va găzdui 1.600 de pacienţi, potrivit cgtn.com.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro