Prințul din Emiratele Arabe Unite sprijină acțiunile armatei ruse: "E dreptul Rusiei să asigure securitatea națională"
Publicat pe 01.03.2022 la 17:45 Actualizat pe 01.03.2022 la 17:45
În timp ce zeci de țări critică acțiunile făcute de către Rusia și încearcă din răsputeri să ajute populația din Ucraina, prințul din Emiratele Arabe Unite susține atacurile armatei ruse. Iată declarații făcute recent de către comandantul Suprem adjunct al Forțelor Armate ale Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Zayed Al Nahyan.
- Prințul din Emiratele Arabe Unite sprijină acțiunile ruse
- Ce a declarat acesta
Războiul dintre Rusia și Ucraina continuă de șase zile, timp în care România a primit cu brațele deschise mii de refugiați ai țării vecine pentru a oferi o mână de ajutor în lupta cu forțele armate ruse.
Prințul din Emiratele Arabe Unite sprijină acțiunile ruse
Ei bine însă, deși întreaga lume este afectată de ceea ce se întâmplă și transmit numeroase mesaje încurajatoare pentru Ucraina, mai sunt și câteva excepții, printre care și prințul din Emiratele Arabe Unite, care susține acțiunile armate făcute de Rusia în ultimele șase zile.
Au murit mii de oameni, iar alți zeci de mii au rămas pe drumuri adăpostindu-se cu copiii în diferite locuri pentru a nu fi vicitmele rușilor, dar cu toate astea, comandantul Suprem adjunct al Forțelor Armate ale Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Zayed Al Nahyan, s-a arătat a fi pro invaziei rușilor în Ucraina, având și câteva argumente bine întemeiate.
Vladimir Putin și prințul Moștenitor de Abu Dhabi, conversație telefonică
Recent, președintele rus, Vladimir Putin, a subliniat scopurile și obiectivele atacurilor ruse din Ucraina de până acum, chiar într-o conversație telefonică cu Prințul Moștenitor de Abu Dhabi, Mohammed bin Zayed Al Nahyan.
Prințul Moștenitor nu doar că a fost de acord cu invazia rusă, ci chiar a precizat în cadrul apelului telefonic faptul că este dreptul Rusiei de a asigura securitatea națională.
„S-a subliniat intenția de a continua coordonarea celor două țări în interesul menținerii stabilității pe piața globală a energiei. S-a acordat o mare evaluare a nivelului atins de interacțiune în domeniile politic, comercial, economic și în alte domenii. S-a remarcat importanța muncii comune constructive în cadrul organizațiilor internaționale, în primul rând ONU. S-a exprimat dispoziție reciprocă pentru continuarea dezvoltarea cuprinzătoare a relațiilor bilaterale de parteneriat strategic”, se arată într-un comunicatul de presă.