Provocare colosală din partea unui bărbat. Oferă 25.000 de dolari persoanei care îi va găsi femeia potrivită

Provocare colosală din partea unui bărbat. Oferă 25.000 de dolari persoanei care îi va găsi femeia potrivită © pixabay

După ce a încercat de mai multe ori să-și găsească jumătatea și să cheltuie  averi pe daruri pentru femei care s-au dovedit ca fiind nepotrivite pentru ei, un om de afaceri american a anunțat că va oferi 25.000 de dolari celui care va reuși să-i găsească o iubită. 

Un american a încercat de mai mult timp să-și găsească o iubită, dar s-a dovedit că toate încercările lui au fost nereușite, iar acum s-a gândit la soluția potrivită.  

Acesta a lansat o provocare pe internet. Persoana care va reuși să-i găsească pe cineva cu care să fie compatibil va fi primi din partea acestuia o recompensă de 25.000 de dolari + o donație pentru un adăpost pentru câini. 

Mai mult, Jeff Gebhart, bărbatul care a lansat provocarea susține că recompensa nu a fost aleasă întâmplător, ci că atât a calculat el că a cheltuit până acum pentru a-și găsi pe cineva cu care să se potrivească. 

Antreprenorul din Kasas susține în anunț că este un bărbat foarte optimist, prietenos, dar și mereu deschis la nou, precum și un mare iubitor de animele. 

Persoana pe care speră că o va găsi speră să fie una cu simțul umorului, sigură pe sină, ambițioasă și cu foarte multă poftă de viață. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro