„Provocarea coronavirusului”. Tânăra care s-a filmat în timp ce lingea colacul unui WC din avion și a postat imaginile pe net

„Provocarea coronavirusului”. Tânăra care s-a filmat în timp ce lingea colacul unui WC din avion și a postat imaginile pe net © Tik Tok

În timp ce oamenii nu știu cum să gestioneze mai bine criza coronavirus, există anumite persoane care nu numai că iau totul în derâdere, dar duc lucrurile la o altă extremă. O tânără influenceriță a inventat, astfel, „Provocarea Coronavirus” - și, da, este atât de rău pe cât sună.

Ava Louise, o tânără influencer din mediul online, s-a filmat în timp ce lingea colacul de la un WC din avion, dând astfel naștere a ceea ce ea denumește „Provocarea Coronavirus”. Potrivit Insider, atunci când a fost întrebată despre gestul ei, tânăra a spus că a făcut-o pentru că nu vrea ca virusul să primească mai multă atenție ca ea.

„Provocarea Coronavirus”: Linsul unui WC din avion

Ava Louise a apărut în platoul celebrului Dr. Phil, pentru a vorbi despre gestul ei bizar. Tânăra are 19.000 de urmăritori pe platforma TikTok și 150.000 pe Instagram. Videoul l-a postat inițial pe Twitter, pe 14 martie, însă a explodat pe Twitter.

„Vă rog distribuiți pentru ca oamenii să știe cum să fie curați în avion”, a scris Ava.

Tânăra spune că este „imună”

Așa cum era de așteptat, reacțiile au fost pe măsură, iar oamenii au fost profund dezgustați de imaginile postate de tânără.

„Nu pot să mă infectez cu coronavirus”, a spus ea. „Exact ca homosexualii, t****** blonde sunt imune.”

În final, Ava spune că videoul ei a avut efectul scontat și că se bucură că, în final, a reușit să primească și ea puțină atenție. 

„Mama mi-a spus că este mândră că am eclipsat pandemia în timp ce purtam ochelari de soare de firmă”, a mai spus tânăra.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro