Purtarea măștilor de protecție nu este soluția miracol în lupta împotriva COVID-19. Ce spune Organizația Mondială a Sănătății

Purtarea măștilor de protecție nu este soluția miracol în lupta împotriva COVID-19 © Pixabay

Întreaga planetă se luptă acum cu pandemia de coronavirus. Virusul ucigaș din China a ajuns și pe alte continente și a făcut prăpăd în rândul populației.

Autoritățile și medicii din întreaga lume se luptă acum cu toate armele pentru a stopa răspândirea virusului ucigaș din China.

Întreaga planetă a luat măsuri de protecție împotriva COVID-19, una dintre ele fiind purtarea măștilor de protecție.

Însă, acum, Organizația Mondială a Sănătății a transmis din nou faptul că purtarea măștilor de protecție la ieșirea în locurile publice nu reprezintă o soluție universală în lupta împotriva virusului ucigaș.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul Organizației Mondiale a Sănătății a precizat, în cadrul unei conferințe de presă online, faptul că măștile de protecție nu reprezintă ”soluția miracol” care ne va scăpa de COVID-19. Acesta a mai spus că purtarea măștilor nu are niciun efect dacă populația nu respectă și celelalte măsuri luate de autorități și medici.

Nu există soluție miracol. Doar purtarea măștilor nu poate opri pandemia de COVID-19”,  a spus  Tedros Adhanom Ghebreyesus, conform Mediafax. 

În cadrul aceleași conferințe, directorul OMS a mai declarat faptul că, în aceste momente, când în domeniul medical de pe întreaga planetă există o criză a măștilor de protecție, acestea ar trebui purtate doar de profesioniștii care se luptă să ne salveze viețile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro