Răsturnare de situaţie în cazul dispariţiei unei românce din Spania! În timp ce familia o crede moartă, autorităţile îl eliberează pe principalul suspect pe cauţiune

Răsturnare de situaţie în cazul dispariţiei unei românce din Spania! În timp ce familia o crede moartă, autorităţile îl eliberează pe principalul suspect pe cauţiune © Captură Video

O româncă stabilită în Spania este considerată, la ora actuală, moartă, chiar şi de către familie.

Principalul suspect, iubitul femeii, a fost reţinut pentru uciderea româncei, deşi nici o dovadă nu atestă acest lucru.

Dana Leonte a dispărut în vara anului trecut, din locuinţa sa din Malaga. Apropiaţii cred că Sergio Ruiz, fostul concubin al femeii, ar ştii ce s-a întâmplat cu Dana. Cei doi aveau împreună o fetiţă, deşi cunoscuţii au declarat că relaţia dintre cei doi se stricase iar femeia se plângea des că bărbatul devenise violent.

Ce indicii incriminatoare au găsit anchetatorii

Imediat după dispariţia Danei, Sergio a fost reţinut, iar anchetatorii au găsit probe care să îl incrimineze pe bărbat. În casa în care cei doi locuiau s-au găsit pete de sânge pe scări care s-au dovedit a fi ale Danei. Chiar şi în portbagajul maşinii bărbatului au fost găsite pete de sânge. Şi aceste probe au fost stabilite, în urma testelor ADN, ca fiind ale româncei dispărute.

Mai mult, pe un câmp a fost găsit un fragment de femur despre care se spunea, iniţial, că ar aparţine Danei. Ulterior, despre fragmentul osos s-a spus că nu ar fi uman, ceea ce a demontat orice ipoteză gândită până la acel moment al anchetei.

Familia româncei o consideră moartă pe femeie

Deşi nici o informaţie nu a fost confirmată până la momentul de faţă, prietenii, apropiaţii şi familia încearcă să se împace cu ideea că femeia nu mai trăieşte.

„Dacă nu a apărut până acum, deja a murit”, a declarat fratele tinerei dispărute, Florin Leonte, pentru publicaţia El Pais.

Principalul suspect, eliberat pe cauţiune

Sergio Ruiz a negat cu vehemenţă acuzaţiile care i s-au adus. Ba chiar a declarat că Dana s-ar fi împrumutat la cămătari pentru a-şi deschide un mic bar. Din cauză că tânăra nu a plătit la timp suma de bani, ea ar fi fost ameninţată, ba chiar ar fi fugit în România de frica mafioţilor, acest lucru fiind însă infirmat de membri rudele româncei.

În încercarea de a-i convinge pe anchetatori de nevinovăţia lui, Sergio a primit o prelungire a mandatului de arestare, până la terminarea cercetărilor.

Avocatul lui Sergio a depus o cerere de eliberare pe cauţiune pentru clientul său. Cererea a fost respinsă, însă anchetatorii au revenit asupra deciziei şi au hotărât să fixeze cauţiunea la 25.000 de euro, potrivit publicaţiei El Espanol.

Parcă pentru a stârni milă, avocatul acuzatului a declarat că Sergio „provine dintr-o familie destul de umilă” şi că îi va fi greu să plătească această sumă, mult prea mare pentru veniturile lui.

Cert este că, în momentul în care Sergio Ruiz va plăti această sumă, el va putea fi liber, deşi nu se ştie dacă este sau nu criminalul Danei Leonte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro