Reacția demențială a unui reporter, în momentul când vede că o turmă de bizoni se apropie de el / VIDEO

Reacția demențială a unui reporter, în momentul când vede că o turmă de bizoni se apropie de el © Captură Video

Un reporter al unei televiziuni din Statele Unite a oferit faza săptămânii atunci când, în timpul unei filmări, a observat cum se apropia o turmă de bizoni. Reacția senzațională a bărbatului a fost apoi distribuită pe rețelele de socializare, unde a devenit rapid virală.

Deion Broxton, reporter al NBC Montana, făcea un reportaj la Parcul Național Yellowstone, atunci când a observat că se apropia de el o turmă de bizoni, scrie CNN. Parcul este momentan închis, din cauza pandemiei de coronavirus.

Reacția de senzație a reporterului

Camera lui Broxton a filmat tot momentul, pe care a decis apoi să îl posteze pe Twitter. Chiar dacă nu se vede niciun bizon în imagini, reacția senzațională a reporterului spune totul! Și, stați liniștiți, odată ajuns la o distanță sigură, a filmat și animalele care l-au speriat.

„Oh, Doamne. Oh, Doamne”, se poate auzi Broxton pe filmare. 

Face pauză și întrerupre reportajul, timp în care privirea lui, clar alarmată, se tot uită în dreapta lui, spre turma care se apropie periculos.

„Oh, nu, nu mă joc cu voi. Oh, nu. Oh, nu, nu mă joc cu voi”, spune Broxton, în timp ce o „tulește” practic din cadru și se îndreaptă spre mașină.

Reporterul apucă aparatul de înregistrare, încă funcțional, și îl pune în portbagajul mașinii. Ceva timp mai târziu, de la o distanță sigură, a filmat și bizonii.

Parcul Național Yellowstone a scris că Broxton a reacționat corespunzător și că așa ar trebui să procedăm cu toții atunci când observăm animale sălbatice că se apropie de noi. Reprezentanții i-au mulțumit reporterului și au postat o diagramă care reprezintă „distanțarea socială” față de animalele sălbatice.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro