Reacția halucinantă a polițiștilor maghiari, după ce au oprit un șofer român care se întorcea din Italia / VIDEO

Reacția halucinantă a polițiștilor maghiari, după ce au oprit un șofer român care se întorcea din Italia © Captura video

De când Italia a fost răpusă de coronavirus, toată lumea a intrat în panică, mulți dorind să stea cât mai departe de cei care se întorc din Peninsulă. Așa se explică și reacția unor polițiști maghiari.

Un șofer român, care se întorcea din Italia în România, a avut parte de o surprinză atunci când a fost tras pe dreapta de polițiștii maghiari. Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de bord pe care șoferul o avea pornită. Aparatul a înregistrat reacția surprinzătoare a polițiștilor după ce au aflat că românul se întorcea acasă din Italia.

Polițiștii maghiari i-au făcut semn românului să oprească mașina pe partea dreapta a carosabilului pentru un control. Însă, surpriză! Șoferul și-a continuat drumul fără a fi controlat și asta pentru că a spus că se întoarce din Milano.

Oamenii legii l-au întrebat pe român de unde vine și încotro se duce, iar când au auzit că vine din Milano, polițiștii au renunțat să îi mai controleze actele. Cei doi oamenii ai legi au schimbat câteva cuvinte, după ce au auzit de unde venea românul, apoi unul dintre ei s-a întors la mașina românului și i-a spus să plece, fără a mai fi controlat.

"Ia să vedem, mă opreşte sau nu mă opreşte?" spune şoferul român, care observă maşina de Poliţie cum îl depăşeşte şi apoi îi face semn să tragă pe dreapta. "Când te opreşte poliţia în Ungaria, tot ce trebuie să faci e să spui că vii de la Milano", comentează amuzat şoferul.

În nordul Italiei 16 milioane de oameni sunt în carantină din cauza coronavirusului. Autorităţile italiene intensifică eforturile pentru combaterea celui mai mare focar de coronavirus din Europa.

Primul ministru Giuseppe Conte a emis duminică un decret care restricționează sever circulația persoanelor din regiunea de nord și din zonele înconjurătoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro