Reacția uimitoare a unui deputat rus, după ce a văzut imaginile cu asistenta medicală îmbracată la muncă în bikini și sutien. ”Le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi”

Reacția uimitoare a unui deputat rus, după ce a văzut imaginile cu asistenta medicală îmbracată la muncă în bikini și sutien. ”Le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi” © arhiva

Imaginea scandaloasă cu un o asistenta care a mers în saloanele pacineților îmbracată într-o pereche de bikini și sutin a ajuns rapid și la ochii unui deputat rus. Aceasta consideră că nu trebuie sancționață, ci chiar felicitată pentru că a putut să le trezează pacienților dorința de a trăi. 

Imaginile cu asistenta îmbracată într-un salon cu mai mulți pacienți în doar o pereche de bikini și sutien a ajuns rapid virală pe internet. Scenele au avut loc într-un spital de boli infecțioase din Tula, Federaţia Rusă și se pare că motivul pentru care a apelat la acest gest a fost faptul că echipamentul de protecție pe care îl purta pe deasupra îi ținea foarte mult de cald. 

Ei bine, știrea a ajuns rapid și la ochii unui deputat rus, care se pare că nu crede că aceasta trebuie sancționată pentru acest fapt, ci făcând haz de necaz, chiar ar trebui să fie felicitată pentru că astfel a reușit să îi facă pe pacienți să-și dorească să lupte cu boala și să trăiască pentru a avea și ei parte de astfel de momente. 

„Haideţi să sperăm că prin felul cum ea a arătat, le-a trezit pacienţilor de sex masculin dorinţa de a trăi. Ei au stat pe gânduri şi au găsit puteri ca şi mai mult să lupte cu boala. De regulă, emoţiile pozitive contribuie la însănătoşire”, a spus Nikolai Valuev, deputatul rus,  pentru presa internațională.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro