Prima reacție a reprezentanților Facebook și Whatsapp, după ce utilizatorii au întâmpinat probleme la utilizarea platformelor

Prima reacție a reprezentanților Facebook și Whatsapp, după ce utilizatorii au întâmpinat probleme la utilizarea platformelor © arhivă

Eroare generală, la nivel global, pentru utilizatorii Facebook, Instagram și WhatsApp. Sute de mii de oameni se plâng că nu li se încarcă pozele pe niciuna dintre cele trei platforme, toate deținute de Facebook.

Miercuri, oameni de peste tot din lume au început să se plângă că au probleme cu imaginile pe toate cele trei rețele. Utilizatorii Facebook nu văd unele imagini, aceeași problemă s-a abătut și peste Instagram, iar dacă folosești WhatsApp, ai putea avea probleme la descărcarea pozelor.

Reprezentanții Facebook au avut și prima reacție, cu privire la acest lucru. "Suntem conştienţi că unele persoane întâmpină probleme la încărcarea imaginilor, videoclipurilor şi altor fişiere în aplicaţiile noastre. Lucrăm să readucem lucrurile la normal cât mai curând posibil.", a scris un reprezentant al companiei. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro